avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate cmarian90

Activitate cmarian90

Buna seara ,
As vrea sa imi spuneti si mie cat este salariu minim pe economie si cat trebuie sa primesc in mana dupa ce patronu plateste toate taxele la stat.
Va intreb astea pentru ca am primit salariu 1065 roni pe luna Febroarie .
Răspuns la discuția Fals in declaratii
Am dovezi clare. Am sunat la natariat unde sau facut aceste falsuri si mia confirmat telefonic. Cei de la notariat mau chemat pentru a rezolva ceva , dar ce nu stiu .
Răspuns la discuția Fals in declaratii
Care ar fi costurile daca as apela un avocat?
Buna ziua ,
Am nevoie de cateva raspunsuri la intrebari. Vreau sa depun plangere penala impotriva a trei persoane pentru fals in declaratii pentru a cere despagubire materiala. Prima persoana a declarat pentru bezbaterea mosteniri ca nu mai are fratii iar in urma acestei declaratii a devenit unica mostenitoare cu toate ca mai are un frate. Celelalte doua persoane au semanat ca martori si au confirmat n cu toate ca una dintre acestea era verisoara de gradul 1 cu prima persoana si fratele acesteia . In urma acestor declaratii unica mostenitoare a vandut terenul mostenit. Eu ca fiu al fratelui vreau sa depun plangere impotriva tuturor, pentru fals in declaratii si pentru a cere despagubiri . Vreau sa imi spuneti care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmez .
Buna . In urma cu 8 ani bunica mea a decedat, lasand ca motenire 1 hectar extravilan . Acum o saptamana am aflat ca acea mostenire a fost vanduta de catre sora tatalui meu mintind la notariat ca este singura mostenitoare in urma decesului bunicii. Am sunat la notariat sa verific daca s-a intamplat acest fapt iar doamna notar mi-a confirmat ca aces hectar s-a vandut aum doi ani deoarece matusa mea s-a declarat singura mostenitoare. Martorii ca au semnat adica verisoara tatalui meu si o alta doamna au stiut ceea ce semneaza si au facuto . Am aflat ca atunci cand matusa mea a fost intrebata de doamna notar daca mai are frati , aceasta a declarat "Asi fi vrut sa mai am eu un frate" . Vreau sa ma sfatuiti ce este de facut in aceasta problema deoarece vreau sa ii bag in tribunal.
Discuție Pune avocat
Care este perioada maxima pentru a angaja un avocat ?? .sunt citat ca martor
Cel care ia pamant in arenda este obligat sa plateasca impozitu pe pamant ? adica sa nu il plateasca proprietaru pamantului
Răspuns la discuția Agresiune fizica
Poate proba pentru ca locul era supravegheat cu camere video + are martori
Răspuns la discuția Agresiune fizica
1. De ce sa depuna plangere pentru amenintare daca el a fost practic strans de gat?
2. Care este amenda maxima pe care o poate primi?
Răspuns la discuția Agresiune fizica
Nu are zile de spitalizare . A fost agresat fizic, a fost strans de gat , injurat in toate felurile. Are martori