avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in declaratii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in declaratii

Buna ziua ,
Am nevoie de cateva raspunsuri la intrebari. Vreau sa depun plangere penala impotriva a trei persoane pentru fals in declaratii pentru a cere despagubire materiala. Prima persoana a declarat pentru bezbaterea mosteniri ca nu mai are fratii iar in urma acestei declaratii a devenit unica mostenitoare cu toate ca mai are un frate. Celelalte doua persoane au semanat ca martori si au confirmat n cu toate ca una dintre acestea era verisoara de gradul 1 cu prima persoana si fratele acesteia . In urma acestor declaratii unica mostenitoare a vandut terenul mostenit. Eu ca fiu al fratelui vreau sa depun plangere impotriva tuturor, pentru fals in declaratii si pentru a cere despagubiri . Vreau sa imi spuneti care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmez .
Cel mai recent răspuns: cmarian90 , utilizator 22:08, 9 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Formulati plangere penala impotriva celor 3 persoana si depuneti-o la politia pe raza careia s-a intamplat fapta.
Va sfatuiesc sa apelati la sprijinul unui avocat.
Care ar fi costurile daca as apela un avocat?
Depinde de avocat.Inainte de a demara procedura, sa va asigurati ca aveti dovezi pentru a demostra acceptarea tacita a mostenirii daca nu ati facut vreun act notarial prin care ati acceptat expres succesiunea.
Buna ziua,
Fiecare avocat are onorariul sau.
E greu sa va dea cineva un raspuns.
Am dovezi clare. Am sunat la natariat unde sau facut aceste falsuri si mia confirmat telefonic. Cei de la notariat mau chemat pentru a rezolva ceva , dar ce nu stiu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptare expresa vs acceptare tacita a unei mosteniri defcon defcon Am fost chemat la notar pentru a dezbate o succesiune impreuna cu cei 3 frati , avind in vedere ca sunt peste 15 ani de la decesul mamei in urma caruia se ... (vezi toată discuția)
Mosteniri ella2010 ella2010 in urma decesului parintilor au ramas5 copii. unul dintre ei a deschis succesiunea iar ceilalti nu s-au prezentat pentru ca nu s-au inteles. el a primit o ... (vezi toată discuția)
Succesiune dezbatuta in lipsa unui mostenitor Tirlea Andrei Tirlea Andrei Avem un cetatean \\\\"X\\\\". Tatal lui X a murit in urma cu 3 ani. In urma sa au ramas doi copii din prima casatorie (unul fiind cetateanul X), o sotie (a ... (vezi toată discuția)