Buna ziua ,
Am nevoie de cateva raspunsuri la intrebari. Vreau sa depun plangere penala impotriva a trei persoane pentru fals in declaratii pentru a cere despagubire materiala. Prima persoana a declarat pentru bezbaterea mosteniri ca nu mai are fratii iar in urma acestei declaratii a devenit unica mostenitoare cu toate ca mai are un frate. Celelalte doua persoane au semanat ca martori si au confirmat n cu toate ca una dintre acestea era verisoara de gradul 1 cu prima persoana si fratele acesteia . In urma acestor declaratii unica mostenitoare a vandut terenul mostenit. Eu ca fiu al fratelui vreau sa depun plangere impotriva tuturor, pentru fals in declaratii si pentru a cere despagubiri . Vreau sa imi spuneti care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmez .
Buna ziua,
Formulati plangere penala impotriva celor 3 persoana si depuneti-o la politia pe raza careia s-a intamplat fapta.
Va sfatuiesc sa apelati la sprijinul unui avocat.
Depinde de avocat.Inainte de a demara procedura, sa va asigurati ca aveti dovezi pentru a demostra acceptarea tacita a mostenirii daca nu ati facut vreun act notarial prin care ati acceptat expres succesiunea.
Am dovezi clare. Am sunat la natariat unde sau facut aceste falsuri si mia confirmat telefonic. Cei de la notariat mau chemat pentru a rezolva ceva , dar ce nu stiu .
Mosteniri
ella2010
in urma decesului parintilor au ramas5 copii. unul dintre ei a deschis succesiunea iar ceilalti nu s-au prezentat pentru ca nu s-au inteles. el a primit o ... (vezi toată discuția)