avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate che

Activitate che

practic se cumpara terenul care are si o casa demolabila pe el. Nu e locuibila

In lege apare "nivel optim din punct de vedere al costurilor - nivel de performanţă energetică ce determină cel mai redus cost pe durata normată de funcţionare rămasă" In cazul de fata aceasta cladire are deja peste 60 de ani cum mai poate fi calculat indicatorul acesta. E fara baza de calcul
certificat energetic mostenire

Buna ziua,
Vanzarea unei case din 1960 din chirpici aflata in paragina- care a fost dobandita prin mostenire face obiectul certificatului energetic?
Multumesc
Buna ziua,

pistolul de jucarie cu capse este considerat arma?

Copilul meu, minor, a mers la liceu cu un pistol de jucarie -e un pistol cu capse dar nu a avut capse in el ). Nu a amenintat colegi cu el. Era in banca iar cand profesoara i-a atras atentia asupra lui a pus pistolul in ghiozdan.
Acum conducera scolii vrea sa ii faca referat pentru scaderea notei la purtare pe motiv ca a venit la liceu cu o arma

Poate fi considerata arma un pistol de jucarie cu capse? (are pe tocul pistolului mentiunea 3+ adica de la 3 ani)

multumesc
Va multumesc!
Am primit Decizia de compensare ANRP.
Care sunt pasii pentru a o valorifica ?
Multumesc
Am primit Decizia de compensare ANRP.
Care sunt pasii pentru a o valorifica ?
Multumesc
Pe drumul cu prioritate lipsa indicator Interzis a vira la stânga . Se efectueaza manevra la stanga. Pe drumul respectiv exista semn cu acces interzis vizibil doar pentru participantii din contrasens ai drumului cu prioritate. In intersectia cu drumul cu acces interzis e linie intrerupta
Politia locala sanctioneaza contraventional, pe motiv ca s-a circulat pe drum cu acces interzis.
Se poate contesta si castiga in instanta?
Va multumesc!
Practic se poate dezbate succesiunea direct la notar si pe urma sa se faca inregistrarea la primarie a terenului?

Buna ziua,
proprietarul a decedat si nu a declarat la primarie un imobil teren dobandit in 1991 prin contract de vanzare cumparare si autentificat prin hotarare judecatoreasca in 1993. Terenul in cauza mai face obiectul succesiunii?

Multumesc