avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pistolul de jucarie cu capse este considerat arma? ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pistolul de jucarie cu capse este considerat arma? ...

Buna ziua,

pistolul de jucarie cu capse este considerat arma?

Copilul meu, minor, a mers la liceu cu un pistol de jucarie -e un pistol cu capse dar nu a avut capse in el ). Nu a amenintat colegi cu el. Era in banca iar cand profesoara i-a atras atentia asupra lui a pus pistolul in ghiozdan.
Acum conducera scolii vrea sa ii faca referat pentru scaderea notei la purtare pe motiv ca a venit la liceu cu o arma

Poate fi considerata arma un pistol de jucarie cu capse? (are pe tocul pistolului mentiunea 3+ adica de la 3 ani)

multumesc
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 18:50, 3 Martie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Dacă se lăuda că are și o bombă in ghiozdan cum era?.Unii au folosit și metoda asta (unii pentru jafuri alții pentru a provoca evacuarea școlii și a fugi de la cursuri).Are nevoie de niște lecții,îndrumări.Daca dumneavoastră puneți astfel de întrebări e clar ca nu puteți oferi aceste lecții și scoala trebuie să o facă. Nu te joci cu așa ceva.
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințarea cu scăderea notei la purtare. e mai important prestigiul liceului decât viața unui elev? ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)
Considerati ca a procedat legal d-na profesoara? Buna ziua sunt elev in clasa a VIII-a si doresc sa va aduc la cunostinta urmatoarele: Astazi la ora de Engelza, d-na noastra profesoara s-a enervat pe unul ... (vezi toată discuția)
Buna seara! astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap ... Lupei Luminița Lupei Luminița Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap copilului meu. Se simțea rău, și a simțit nevoia de a bea o gura de apa din sticla pe care o ... (vezi toată discuția)