avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat energetic mostenire Buna ziua, Vanzarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat energetic mostenire Buna ziua, Vanzarea unei case ...

certificat energetic mostenire

Buna ziua,
Vanzarea unei case din 1960 din chirpici aflata in paragina- care a fost dobandita prin mostenire face obiectul certificatului energetic?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:40, 13 Iunie 2023
Dacă are mai mult de 50 m.p, da
practic se cumpara terenul care are si o casa demolabila pe el. Nu e locuibila

In lege apare "nivel optim din punct de vedere al costurilor - nivel de performanţă energetică ce determină cel mai redus cost pe durata normată de funcţionare rămasă" In cazul de fata aceasta cladire are deja peste 60 de ani cum mai poate fi calculat indicatorul acesta. E fara baza de calcul
Ultima modificare: Marți, 13 Iunie 2023
che, utilizator
Demolati casa, reactualizati documentația cadastrala și intabularea și vindeți doar terenul.
Ultima modificare: Marți, 13 Iunie 2023
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobiliare iulian55 iulian55 Sunt coproprietar cu o altă persoană pe o suprafață de teren și o căsuță bătrânească, dobândite în urmă cu 5 ani. Doresc să-i cedez partea mea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa extind succesiunea dupa tatal meu cu un imobil casa ... actinvest actinvest Vreau sa extind succesiunea dupa tatal meu cu un imobil casa si teren inscris in CF, dar fara modificarile facute de tata pe imobil.(mansardarea casei vechi)De ... (vezi toată discuția)
Mama este moștenitoarea casei bunicii dar încă nu are acte. pot construi o casă nouă în locul celei vechi? AntoniaSiLuca AntoniaSiLuca Buna ziua tutror,am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu niste imformatii.Mama mea are o casa care ii revine de la mamaie pt ca a murit si este singura ... (vezi toată discuția)