am fost la asigurari si cei de acolo mi-au zis ca au deschis deschis dosar celuilalt sofer ca a venit cu anexa 2 in care ma scoate pe mine vinovat,ia-m aratat ca si eu am anexa 2 data de acelasi politist in care il scoate pe el vinovat si am si comunicarea de la parchet de clasare a dosarului pentru ca legea nu prevede autoaccidentare(el a intrat in mine si tot el a fost victima)
am avut un accident in martie aveam verde la semafor si un sofer a intrat pe rosu si ne-am tamponat am sunat la 112 a venit ambulanta politia si tv sau facut masuratori poze sau luat declarati ,dar datorita faptului ca nu am vrut sa merg la spital politia a zis sa o lasam pe tamponare si asa am facut dar a doua zi cand am mers la politie sa declaram tamponarea un politai ma certat si mia zis ca de ce declar tamponare cand a fost accident cu victime ,celalat sofer sa dus si si-a scos certificat medicolegal a doua zi. #-o ,si sa deschis dosar de cercetare penala ce trebuie sa fac?
1.nu am mai comis nimic si nici nu mai imi trebuie,mi-am intemeiat o familie si am un copil. 2.am un loc de munca stabil si care necesita o conduita foarte buna. 3 .cheltuielile de judecata nu stiu sigur daca le-am platit dar cred ca da altfel imi venea acasa o hartie de la impozit sa fisc cred. 4. sentinta penala a fost data intru-un oras iar decizia penala in resedinta de judet 5 unde trebuie sa merg pentru a incepe reabilitarea
am fost condamnat la 6 luni inchisoare cu suspendare conditionata cfm 81-82 cp pentru art 36/2 D.328/1966 291 cp si la 6 luni inchisoare cu suspendare conditionata cfm 81-82 cp pe termen de 2 ani si 6 luni pentru art 26 rap la 288/1 cp. Imi puteti spune care e sentinta si cand pot sa ma reabilitez sentinta penala a fost data pe 24.03 .2004 si decizia penala 24 .06 2004