in luna aprilie 2012 dar dupa cite am inteles daca cel de al treilea nu a inregistrato la fisc din oficiu nu merge pt ca este din alt judet iar cu bulgari este un plan de rezerva si numai daca nu pot sa o inscriu pe romania voi face inscrierea la bulgari iar dupa traduc actele si o trec pe romania.ori cum bani de taxa ii primesc inapoi prin proces.am dat 4800e si nu pot sa ma uit la ea.am vorbit si cu cineva la bulgari si ma costa 550e iar cu traducere si inscriere pe romania ajung la 1000e.eu miine ii voi scrie celui de al doilea cumparator si vad ce raspuns primesc.poate este sotia acasa si o rezolv
am dat pe ea 4800e si nu are cum sa mio ia pentru ca doi au fost de buna credinta cind au vinduto.cel de al treilea care nici nu a inregistrato la impozit ma pacalit facindumi contract de vinzare pe numele celui de al doilea pentru ca era un certificat fiscal expirat iar cel de la acte mia spus ca nu este problema.voi incerca sa o inscriu pe firma in bulgaria
as vrea sa stiu daca pot sa inmatriculez o masina inscrisa in romania cu contract de vinzare-cumparare dar fara procura de la proprietarul din carte.ma refer daca imi trebuie cumva procura la granita
va inteleg ce vreti sa spuneti dar legea este lege si ca atare trebuie respectata.ce ar fii daca toti vom vinde ceva sub alt nume.cred ca legea nu permite ca pe tine sa te cheme popescu si sa semnezi in numele lui ionescu
normal masina a fost vinduta de 2 ori de aceeas persoana dupa acte .dar o data in fals iar eu am fost cumparator de buna credinta
am cumparat zilele trecute o masina din buzau iar de la o persoana de pe net. dupa ce am ajuns acasa si am verificat mai bine actele am constatat ca cel care mia vinduto sa dat drept altul sau mai bine zis mia facut contract de vinzare pe numele celui de al doilea cumparator el fiind al treilea de fapt dar nu avea nici un certificat fiscal si nici nu sa inregistrat cu masina la fisc
cel de al doilea nume pe care mia facut contractul de vinzare avea certificat fiscal dar era expirat si avea si masina radiata de la fisc.intrebindul pe cel ce nea facut contractul mia spus ca nu este nici o problema si nu are nici o importanta daca este sau nu expirat certificatul
.am primit si o foaie cu actele care imi trebuiesc la politie pentru inscriere si acolo scria ca cumparatorului ii trebuie viza de la fisc.va rog ce ma sfatuiti sa fac.am incercat sa il sun pe respectivul dar nu raspunde la telefon si iam trimis si 2 sms in care in unul il rog sa ma sune ca sa rezolvam provlema iar in celalalt ii spun ca voi depune plingere penala daca nu ma contacteaza .nu stiu ce sanse mai am ca sa imi recuperez bani
am cumparat de curind o autoutilitara pe talon este trecut un nume iar eu am contractul de vinzare-cumparare cu cel de al doilea cumparator.am si certificatul fiscal de la cel de al doilea vinzator care este expirat precum si viza de la finante pusa pe o fisa care este intre vinzator si alta persoana care ulterior a renuntat la cumpararea masini.sfatuitima ce pot face