avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto - am nevoie de procura la granita?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto - am nevoie de procura la granita?

as vrea sa stiu daca pot sa inmatriculez o masina inscrisa in romania cu contract de vinzare-cumparare dar fara procura de la proprietarul din carte.ma refer daca imi trebuie cumva procura la granita
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 10:25, 3 Decembrie 2012
Ce calitate detineti dvs
de cumparator dar am probleme cu certificatul fiscal
Pentru certificatul fiscal v-am raspuns pe topicul celalalt. Faptul ca vreti sa o inscrieti in Bulgaria, ar trebui sa va dea de gandit ca exista o lege data anul acesta prin care persoanele cu masinii inmatriculate in alte tarii, au termen 30 zile sa o inmatriculeze in tara.

Stiu ca in afara tarii ai nevoie de procura din partea proprietarului masinii, dar dvs sunteti proprietar, atat ca nu figurati pe cartea masinii si pe talon. Va complicati foarte mult. Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto mikii09 mikii09 am cumparat de curind o autoutilitara pe talon este trecut un nume iar eu am contractul de vinzare-cumparare cu cel de al doilea cumparator.am si certificatul ... (vezi toată discuția)
Act vanvare_cumparare auto TIBERIU K TIBERIU K Va Salut!Va rog o lamurire :am cumpatat o masina din orasul in care locuiesc am facut act vanz- cump cu proprietarul si ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe ... (vezi toată discuția)
Datorii la fisc.. simian simian buna seara am niste datorii la fisc si as dori sa inmatriculez o masina in bulgaria pe numele meu,as putea avea probleme ?comunica cele doua state in privinta ... (vezi toată discuția)