avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Activitate luciancreta

Activitate luciancreta

Daca voi efectua lucrari cu intreprinderea individuala a mea in ITALIA si sint neplatitor de TVA ar trebui sa ma inscriu OBLIGATORIU la Registrul Operatorilor Intracomunitari ? Activitatea urmeaza sa o efectuez temporar ,lucrarea ce trebuie sa o efectuez preconizez sa o termin in 4 luni de zile, o sa eliberez o factura in euro a intreprinderii mele individuale ce o am in ROMANIA ,eu considerind ca m-am detasat in Italia temporar pina indeplinesc CONTRACTUL de lucrari de constructii ce l-am semnat cu o firma care doreste serviciile mele pentru o lucrare anume .Activitatea mea v-a fi considerata operatiune economica intracomunitara?
NU inteleg preocuparea LILIANA 11? dar PATRICK_ are cred dreptate, Procuratura face ancheta asupra faptelor lui S care emite DOCUMENTUL ,semnat si de P care trece prin mina lui C,iar lui C ce lege ii da dreptul sa-l ancheteze (ca fost sef) si sa ia declaratii lui D.?oare C nu incearca sa ZADARNICESACA si sa impiedice PROCURATURA in ancheta sa ?
pentru ANTEEA ,multumesc mult .C si P au semnat Documentul inpreuna cu S ,eu nu fac parte din GASCA ,ajut un personaj anonim,si nu sint implicat .Anonimul a sesizat DNA si-a facut datoria de cetatean "cu singe in instalatie."
pentru( liliana 11 )acesta e nume codat nu? C si P au semnat Documentul am relata doar pe scurt ceea ce am crezut necesar pt. forum.
Multumesc mult ,am vrut confirmarea unora de specialitate,viata m-a facut sa trec si la parti juridice inodate si complicate.Daca pot vreodata sa intorc serviciul dat ,sint INGINER,mare specialist in constructii "cum zice nevasta si prietenii ce imi cer solutii in acest domeniu" apelati pe mail luciancreta@yahoo.com ,orice problema avuta in domeniul constructiilor ,este o provocare in rezolvarea ei; fisuri (crapaturi ),infiltratii....in locuinta Dv se pot remedia .MULTUMESC MULT Tuturor .Incerc sa aduc in orasul meu normalitatea,eradicarea coruptiei,a non valorilor...,sa pun umaru la cladirea unei societati mai bune,bazata pe valori.
Răspuns la discuția Dispoziția primarului
atacati decizia primarului in contencios administrativ o puteti anula daca dovediti ca a emis un document cu exces de putere .eu am avut un caz asemanator foarte greu dar am cistigat anulind ordinul primarului va recomand avocatul care m-a ajutat Baroul CLUJ av. PODARU tel.0264439221 dar daca este departe incercati la dv. in oras sau in capitala de judet a Dv.
persoana S elibereaza si semneaza o Adeverinta care atesta lucruri false , de pe urma careia o alta persoana L beneficiaza in baza unei legi , de o suma exorbitanta de bani de la bugetul de stat .Sesizate organele de ancheta deschid dosar penal care este in lucru . ( Faptele sint reale rog seriozitate.!!! ) Colegi de lucru ale lui S,persoanele C si P, incearca sa taraganeze obtinerea documentelor care incrimineaza , si pe deasupra intervin azi , cind ancheta este in desfasurare , la persoana D care a redactat modelul de Adeverinta ce atesta lucruri false ,desi azi D nu mai lucreaza in acea Institutie sa le dea o declaratie in favoarea infractorului S santajindul ca numai asa va putea primi banii de pe un contract subapaltat lui deja executat in conditiilegale. DE ce POT FI ACUZATE persoanele C si P care actioneaza in favoarea falsificatorului S ,care le este sef.?Rog a fi ajutat ?