avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate petru38

Activitate petru38

Buna seara. Am facut accident cu un taximetrist. Politia m-a găsit vinovat. I-am dat asigurarea taximetristului dar el se tot plânge ca durează prea mult pana ii va repara masina si ma tot tachinează ca ma da in judecată pt staționare. Ba imi cere bani de platforma pt a-si duce Masina la service, ba sa il ajut cu banii de la ratele pe care le are. Nu știu ce anume sa fac. Pe de o parte dacă ii dau bani nu ii mai vad cu siguranța, pe de alta parte ma tem ca ma va da in judecată, își va face si un certificat medical si situația va fi mult mai rea. Ajutați-ma va rog cu niște sfaturi si îndrumări. Va multumesc
Răspuns la discuția angajare banca cooperatista
Iar ei imi cer garantia imobiliara sa fie acoperiti de riscul de a lua banii si sa fug, de a-i pagubi..
Răspuns la discuția angajare banca cooperatista
Mi se cere garantie imobiliara deoarece lucrez cu banii bancii. Banca are mai multe sucursale in zona si eu ma deplasez de la una la alta. Stau cateva ore la o sucursala, incasez bani apoi merg la alta sucursala si la sfarsitul zilei trebuie ajung la sediu sa ii predau.
Buna ziua. M-am inscris in cursa pentru a ocupa un loc de munca in cadrul unei banci cooperatiste. Insa, pentru asta trebuie sa indeplinesc unele cerinte printre care cea mai dubioasa mi se pare garantia imobiliara. Nedetinand un imobil a trebuit sa apelez la parintii mei, carora le este frica de acest lucru. Dumneavoastra ce spuneti, este periculoasa acesta cerinta? Cum ar trebui sa procedez. Va multumesc.
buna ziua. am lucrat 4 luni la o firma, timp in care in fiecare luna mi-a oprit garantie cate o suma de bani din salariu, conform contractului. intre timp am demisionat de la aceasta firma iar ei refuza sa-mi plateasca garantia. cum as putea rezolva aceasta problema? ar trebui sa apelez la ITM? va multumesc.
va multumesc foarte mult!
M-am angajat la o firma de distributie in august, pe 20. luna aceasta mi-am depus demisia. precizez ca nu am beneficiat de nicio zi de concediu. firma ar trebui sa imi plateasca zilele de concediu respective, care imi revin de drept? va rog sa imi spuneti la cate zile total am dreptul in cele 4 luni si care este contravaloarea acestora. va multumesc!