avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate jencik

Activitate jencik

Buna ziua, am fost la camera de comert prin decembrie 2012 si am inregistrat o intreprindere individuala, la eliberarea certificatului de inregistrare mi s-a spus ca trebuie sa ma inregisrez si la finante, ceea ce eu inca nu am facut. Spuneti-mi va rog daca merg acum sa ma inscriu risc ceva?
Răspuns la discuția Somatie de la CNADNR
cum sa obtin pasuire? daca platesc doar cei 28 euro despagubire si amenda de 225 o las pe mai tarziu o sa aman executarea? :)...... 350 de lei .....
Am primit prin posta o somatie din partea CNADNR Cluj pentru un proces verbal din 15.05.2012, procesul verbal mi-a ajuns in 10 zile acasa iar eu nu am reusit sa-mi fac timp sa-l contest. In 10.04.2012 am mai primit un proces verbal pe care l-am contestat si urmeaza sa fie judecata in februarie anul acesta. In somatie scrie ca in 5 zile tre sa platesc ca altfel ma executa. Ce pot sa fac? si ce se intampla daca nu platesc in 5 zile? Mentionez ca eu nu am locuit niciodata la domiciliul declarat si toate vestile le primeam prin telefon. Multumesc.
Buna seara, am primit azi citatie sa ma prezint la proces cu CNADNR SA, spune-mi te rog daca ai pus in practica schema cu ignoratu si invocatu in instanta nulitatea din oficiu. Cine poate sa-mi spuna ce se intampla daca nu ma prezint si pierd procesul. Multumesc frumos. moki824 a scris:

Stimate dle Tudor
Ma numesc Tiberiu. Am apreciat expunerea dvs pe aceasta tema. Si eu ma aflu in situatia de hotari ce sa fac in legatura cu p-v primit de la CNADNR. Insa, m-am gandit la o solutie oarecum diferita de ceea ce se discuta aici, si anume: Daca presupunem ca documentul fara semnatura autentica nu poate fi considerat un inscris si prin urmare nu-mi este opozabil, nu ar fi mai bine sa ignor in aceasta faza p-v ce mi-a fost comunicat. Abia atunci cand CNADNR va sesiza instanta, voi dovedi ca documentul nu-mi este opozabil, deoarece nu intruneste elementele necesare pt a fi considerat un inscris. Ce parere aveti? va multumesc anticipat atat dvs cat si celor care vor comenta pe aceasta varianta