avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie de la CNADNR
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie de la CNADNR

Am primit prin posta o somatie din partea CNADNR Cluj pentru un proces verbal din 15.05.2012, procesul verbal mi-a ajuns in 10 zile acasa iar eu nu am reusit sa-mi fac timp sa-l contest. In 10.04.2012 am mai primit un proces verbal pe care l-am contestat si urmeaza sa fie judecata in februarie anul acesta. In somatie scrie ca in 5 zile tre sa platesc ca altfel ma executa. Ce pot sa fac? si ce se intampla daca nu platesc in 5 zile? Mentionez ca eu nu am locuit niciodata la domiciliul declarat si toate vestile le primeam prin telefon. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jencik , utilizator 09:22, 16 Ianuarie 2013
Puteti fi executat silit.. adica nu puteti, ci sigur veti ajunge acolo. In caz ca nu platiti de bunavoie, va pot popri conturile, 1/3 din salariu, se poate ajunge si la vanzarea bunurilor ce le aveti daca aveti in proprietate.
Incercati sa obtineti de la creditor pasuire pana ce puteti plati.
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
cum sa obtin pasuire? daca platesc doar cei 28 euro despagubire si amenda de 225 o las pe mai tarziu o sa aman executarea? :)...... 350 de lei .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie cu titlul executoriu ref. la o amenda emisa de cnadnr in urma cu aprox 5 ani cosminavasile cosminavasile Buna ziua, Am primit in 10.04.2017 o somatie cu titlul executoriu cu privire la o amenda emisa in 15.05.2012 de CNADNR. Problema este ca pana la data ... (vezi toată discuția)
Somație platã cnadnr meioza meioza La începutul lunii iulie am făcut o reclamație la poliția rutieră că pe anumite porțiuni de pe A3 telefoanele de urgență nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita nelu1976 nelu1976 Buna ziua!Am primit astazi o instiintare cum ca voi fi executat silit pentru neplata unei amenzi si a despagubiri catre CNADNR,motivul fiind ca in luna mai ... (vezi toată discuția)