avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Termen inregistrare Intreprindere Individuala la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Termen inregistrare Intreprindere Individuala la finante

Buna ziua, am fost la camera de comert prin decembrie 2012 si am inregistrat o intreprindere individuala, la eliberarea certificatului de inregistrare mi s-a spus ca trebuie sa ma inregisrez si la finante, ceea ce eu inca nu am facut. Spuneti-mi va rog daca merg acum sa ma inscriu risc ceva?
De inregistrat, tot trebuie sa va inregistrati. Termenul este de 15 zile de la eliberarea certificatul de inmatriculare de la ORC. Riscati o amenda intre 1.500 si 3.000 lei (asta era anul trecut, nu cunosc daca s-a modificat cuantumul acestora), insa depinde de inspectorii fiscali si de Administratia financiara. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant de lichidare si dizolvare simultana la 30.04.2012 beatrice culda beatrice culda Buna ziua, O societate care a fost suspendata pana la 1 mai 2012 si a demarat la ORC etapa I pentru dizolvare si lichidare simultana la data de 30.04.2012, ... (vezi toată discuția)
Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)
Atribut fiscal anca_diana anca_diana Am inmatriculat o societate si am declarat-o platitoare de TVA Am ridicat azi certificatul si acum observ ca nu apare acel RO inaintea codului unic Ce am de ... (vezi toată discuția)