avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale atribut fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

atribut fiscal

Am inmatriculat o societate si am declarat-o platitoare de TVA
Am ridicat azi certificatul si acum observ ca nu apare acel RO inaintea codului unic
Ce am de facut?
Cel mai recent răspuns: remm , utilizator 22:24, 18 Iunie 2007
mergi la ORC si vezi ce spun ei...poate trebuie o indreptare de eroare materiala sau poate ROul se da de Finante....
Multumesc
Am dat telefon si mi-au spus ca n-are nimic ca nu apare - sa ma duc la adm financiara sa-mi dea certificatul de inregistrare in scopuri de TVA
Acel RO nu mai apare pe certificatele de inmatriculare eliberate de Registrul Comertului, inca de la inceputul anului. Dovada de platitor TVA se ridica de la Administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare s.c. la finante ContSters126873 ContSters126873 am ridicat toate documentele societati inregistrate de la orc .trebuie sa mai ma duc si la finante sa depun ceva sau inregistra pe acolo.in afara de ... (vezi toată discuția)
Platitor sau neplatitor de tva?!? dlozy007 dlozy007 Am transformat un SNC din inactivitate in SRL in martie 2003. SNC-ul era platitor de TVA. La refacerea actelor, am cerut sa nu mai fiu platitor. In comert cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - formalitati administratia financiara bibacj bibacj Imi spuneti va rog ce declaratie se depune la Administratia Financiara pentru schimbarea sediului social. Multumesc (vezi toată discuția)