avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate dana131

Activitate dana131

Răspuns la discuția termen prescriptie
intrun litigiu de munca partea adversa a pus avocat solicitand cheltuieli de judecata . In hotarare nu se specifica nimic legat de plata onorariului avocat.Ar putea sa ma execute, din moment ce nu este trecut nimic, in hotarare despre acest onorariu ? Am auzit ca s-ar prescrie intr-un an de la irevocabilul hot . Asa-i ?
Va multumesc anticipat pentru solutii si sugestii
Buna seara!

EXISTA un termen pt prescriere cheltuielile de judecata reprezentand onorariu avocat ? sau se executa la nesfarsit ?
va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția urgent.....!
multumesc pentru link .........dar, daca exec jud a zis ca nu stie , cred ca voi apela la un expert contabil pentru calcul sa il dau gata facut , ca astfel asa ramane suma fara inflatie ..... multumiri anticipate
in titlul executoriu scrie clar ca obliga paratul la plata dr. salariale restante ....sume ce vor fi actualizate cu coeficientul de inflatie de la data scadentei lunare conf adeverintelor prezentate si pana la data platii efective si integrale .
problema e ca nu stie sa -mi caculeze inflatia .....cum sa-i zic sa o faca....multumesc mult
Care este art . care-l obliga pe execut jud sa calculeze rata inflatiei ? Iar daca nu vrea , cui sa ma adresez...........? multumesc anticipat
Te rog frumos freeelis ajuta-ma! CE POT SA FAC IN CONTINUARE ........SA NU SEMNEZ DE BANII DACA NU SUNT ACTUALIZATI CU RATA INFLATIEI ?
Am fost la executor judecatoresc, cu hot legalizata , ma trimitea sa o investesc dar i-am spus cum a zis freelis ,si nu a mai obiectat, insa mi-a spus ca nu imi calculeaza inflatia la sumele de bani pe motivul ca nu stie , si mi-a recomandat sa ma duc in momentul cand va efectua plata patronul , la un expert contabil sa-mi calculeze inflatia pana la data aceea la plata pe care o va face , iar cheltuielile expertului cont. + inflatia le voi ADUCE LA EXECUTOR spre a fi executat patronul . E corect asa ? sigur patronul nu imi calculeaza rata inflatiei .....
Răspuns la discuția o solutie ....va rog !
va rog frumos, o indrumare daca puteti sa-mi dati !:help:
Buna seara, am si eu o situatie si nu stiu cum sa procedez: Parintii mei au construit anexe gospodaresti in anul 1954. Un vecin a facut sesizare la primarie, in anul 2012, ca nu detin autorizatie de constructie la anexele gospodaresti , iar primaria a solicitat sa se faca autorizatie la acele anexe gospodaresti. Este corect asa ceva ,de mai bine de 50 de ani e constructia facuta .Legea asta a autorizatiilor cand a fost facuta ?, si ce-i de facut incontinuare ?
Va multumesc pentru raspunsuri anticipat !
Discuție urgent.....!
Va rog un ajutor din partea dumv, pentru a -mi recupera salariile castigate in instanta ce trebuie sa fac mai departe ?ce acte imi trebuiesc la executor judecatoresc?Va multumesc anticipat