avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o solutie ....va rog !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o solutie ....va rog !

Buna seara, am si eu o situatie si nu stiu cum sa procedez: Parintii mei au construit anexe gospodaresti in anul 1954. Un vecin a facut sesizare la primarie, in anul 2012, ca nu detin autorizatie de constructie la anexele gospodaresti , iar primaria a solicitat sa se faca autorizatie la acele anexe gospodaresti. Este corect asa ceva ,de mai bine de 50 de ani e constructia facuta .Legea asta a autorizatiilor cand a fost facuta ?, si ce-i de facut incontinuare ?
Va multumesc pentru raspunsuri anticipat !
Cel mai recent răspuns: dana131 , utilizator 21:34, 7 Decembrie 2012
va rog frumos, o indrumare daca puteti sa-mi dati !:help:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, detin o casa de vacanta la tara. vecini au profitat ... Luciba Luciba Buna ziua, Detin o casa de vacanta la tara. Vecini au profitat de faptul ca mergem destul de rar acolo si au tot construit diverse anexe (fara autorizatie ... (vezi toată discuția)
Reglementari pentru autorizare constructie civila kalinn kalinn Buna ziua, Locuiesc la tara si un vecin a construit un adapost pentru animale, in fata casei mele. Distanta de la limita de proprietate pana la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)