avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reglementari pentru autorizare constructie civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reglementari pentru autorizare constructie civila

Buna ziua,

Locuiesc la tara si un vecin a construit un adapost pentru animale, in fata casei mele. Distanta de la limita de proprietate pana la respectiva constructie este de 90 cm.Vara nu pot face aerisirea casei din cauza aerului irespirabil Care sunt modalitatile de construire a unei anexe gospodaresti (in speta adapost de animale ) in spatiul intravilan al comunei? Care ar fi reglementarile legale? Ce se poate face?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: kalinn , utilizator 20:59, 5 Iunie 2011
Sa faceti in primul rand o plangere la serviciul autorizatii de constructii din cadrul primariei de care apartineti. Vedeti daca are autorizatie de constructie si daca da, daca au fost respectate conditiile date prin autorizatie. Mai incercati si cu o plangere la directia de sanatate publica.
Am facut sesizare la primaria si la Consiliul Judetean, care a trimis sesizarea la Comitetul de Stat in Constructii. S-a verificat la fata locului, de catre un domn inspector de stat in constructii, dar finalizandu-se fara rezultate concrete. In momentul de fata sunt in instanta, cu proces pe rol in aceasta cauza.
Conditiile din autorizatie nu au fost respectate, autorizatia de constructie are doar certificat de urbanism si aviz energetic.
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2011
kalinn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dețin un teren intravilan , curti constructii (conform ... Walter4 Walter4 Bună ziua, dețin un teren intravilan , curti constructii (conform CF) și plătesc impozit la primărie aferent regimului juridic menționat mai sus. În ... (vezi toată discuția)
Constructie in extravilan, detin certificat de urbanism budaroxana budaroxana Buna ziua, Am cumparat 36arii (teren extravilan), am alipit locurile si acum imi doresc sa construiesc o casa acolo. Detin deja proiectul pentru casa si ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie todorescutraian todorescutraian in intravilanul unei localitati, un cetatean a construit un adapost pentru animale pe aproximativ 350 mp fara a avea nici un fel de autorizatie, constructie ... (vezi toată discuția)