avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie fara autorizatie

in intravilanul unei localitati, un cetatean a construit un adapost pentru animale pe aproximativ 350 mp fara a avea nici un fel de autorizatie, constructie care ma afecteaza in mod direct fiind la cca 100 metri de locuinta mea. Ce pot sa fac si cui trebuie sa ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: todorescutraian , utilizator 11:38, 9 Noiembrie 2016
Initial sesizati oficial serviciul urbanism din primarie
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementari pentru autorizare constructie civila kalinn kalinn Buna ziua, Locuiesc la tara si un vecin a construit un adapost pentru animale, in fata casei mele. Distanta de la limita de proprietate pana la ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie de construire vasilema vasilema Va rog mult sa-mi da-ti un sfat cui sa ma adresez daca vecinul meu dupa ce i s-a pus in vedere sa desfiinteze o anexa construita fara autorizatie de construire ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)