am o cumnata de 14 ani care a fost violat de trei persoane unul de 19 ani si cei doi 17 ani violul sa produs in urma 8 luni si ia fost frica sa spuna acsa si acum sa aflat . intrbare consta in felul urmator am fost la politia din comuna de unde nu au loat nici o declarati na trimis la politia din orasul topoloveni de acolo nu au vrut sa in registreze plangere trimitindune in napoi la politia din comuna spund sa gasim o modalitate de inpacare cu respectivi pecare nici nui intereseaza si nu stiu la ce intelegere se putea ajunge imi ieste teama ca si dupa ce vom reusi sa depunem plangerea sa nu ramana dosarul pe loc ca vad ca toate sa aranjeaza pe relati si pile astept un sfat care sa ma ajute putem angaja un avocat de pe acum casa se ocupe de dosar vreau un raspuns va rog si ce demersuri mai trebuie facute a si uitasem avem si un martor care a vasut pe respectivi tragand de ea
multumesc de raspuns si in cazul acesta eu ce am de facut sa va explic mai detaliat acest lucru sa intmplat surori mele alocati este oprita ea este casatorita si sotul are servici si in acea instintare anunta ca este singura cu venit adica alocatia ce demersuri trbuie facute
este legal ca sa fie oprita alocatia copilulu pt amenzi am primit o instintare de la primarie ca se va opri dreptu copiluli pt amenzi si de vro 6 luni tot opresc au dreptul sau nu
am si eu o intrebare e posibi sa fie oprita alocati copilului pt amenzi ca mi sa oprit alocati de la primarie mau trimi o hrtie in care ne anuntau ca va opri alocatia si de sase luni tot opresc dreptu copilului