avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Activitate duchiman

Activitate duchiman

Răspuns la discuția Donatii ONG
Multumesc,din nou!Achizitionarea bunurilor o fac cu factura avand ca si cumparator asociatia?In contabilitate ma scad de aceste sume pe baza facturilor de cheltuiala si atasez in spatele lor proceselor verbale sau.... ?
Răspuns la discuția Donatii ONG
Multumesc!Va rog,daca mai puteti sa-mi spuneti si ce documente justificative imi sunt necesare,pentru aceste ajutoare,atat cand le achizitionez cat si cand le donez.Cum pot face donatiile in bani si cum le pot face pe cele in natura?Cine poate confirma ca familia ajutata e caz social?
Discuție Donatii ONG
ONG cu obiect activitate asistenta sociala poate face donatii (in bani sau materiale)catre persoane fizice ?
Asociatie nonprofit cu obiect de activitate,asistenta sociala si invatarea limbii engleze,pot desfasura activitate de afterschool(atat pentru copii care platesc taxa cat si pentru copii defavorizati)?Cum e mai corect sa inchei contractele si sa emit facturile cu cei care platesc?Cu persoanele cu care colaborez(ex.bucatar,invatator,supraveghetor),timp partial si nu permanent,pot incheia conventii civile de colaborare,contract de zilieri si contract de voluntariat?Va multumesc!
Va rog sa-mi spuneti( si explicati in calcul )ce se plateste la stat de catre angajator,respectiv de angajat,la suma de 2300 lei,suma ce reprezinta venitul pe o luna al unei persoane aflate in concediu prenatal.Care este procentul angajatorului si care este procentul angajatului la cei 2300 ron, si la ce suma se aplica? Va multumesc!