avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Activitate de afterschool pe asociatie nonprofit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Activitate de afterschool pe asociatie nonprofit

Asociatie nonprofit cu obiect de activitate,asistenta sociala si invatarea limbii engleze,pot desfasura activitate de afterschool(atat pentru copii care platesc taxa cat si pentru copii defavorizati)?Cum e mai corect sa inchei contractele si sa emit facturile cu cei care platesc?Cu persoanele cu care colaborez(ex.bucatar,invatator,supraveghetor),timp partial si nu permanent,pot incheia conventii civile de colaborare,contract de zilieri si contract de voluntariat?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:10, 27 Septembrie 2013
Puteti organiza activitatea "Scoala dupa scoala". Cititi cu atentie informatiile detaliate la adresa
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia de colaborare? Maftei Anca Maftei Anca Buna seara, Am infiintat de curand o asociatie nonprofit care are drept domeniu de activitate servicii sportive, culturale si de informare/socializare pentru ... (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit- scoala mrbal mrbal Se poate ca o asociatie nonprofit sa aiba activitate de instruire elevilor -scoala ( conform actului constitutiv) ? Membrii elevi pot plati sume lunare ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatatori la asoc.de parinti Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA La o scoala de stat in cadrul programului semi-internat se doreste efectuarea lectiilor cu invatatori si profesori cu copiii inscrisi la acest ... (vezi toată discuția)