avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii incadrare invatatori la Asoc.de Parinti
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

incadrare invatatori la Asoc.de Parinti

La o scoala de stat in cadrul programului semi-internat se doreste efectuarea lectiilor cu invatatori si profesori cu copiii inscrisi la acest program.
Intrebarea este sub ce forma pot fi remunerati invatatorii avand in vedere ca numarul de copiii poate fi diferit de la o luna la alta,avand in vedere faptul ca va exista o taxa fixa/copil colectata prin Asociatia Parintilor-deci si suma de plata catre invatatori poate fi mai mare sau mai mica -functie de prezenta elevilor.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:09, 9 Noiembrie 2011
In acelasi mod cum finanteaza si MECTS unitatile de invatamant, x lei per capita.
Avand in vedere ca plata se face de o organizatie nonprofit, Asociatia Parintilor, remunerarea se poate face prin negociere iar criteriile pot fi total diferite de cele dupa care statul isi plateste salariatii din invatamant.
Care ar fi forma de incadrare a invatatorilor?CIM cu timp partial?in acest caz ce e de facut cand difera nr.de copii si sumele de primit.
As merge cu sistemul platii cu ora cu un spor pentru fiecare elev. Asa invatatorul va primi ceva si la 2-3 elevi, de exemplu. Cred ca se poate si cu conventie civila cu activitate dependenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Optionalele la gradinita. fondul clasei. educatoare anaantonie anaantonie Pentru ca lucrez ca si educatoare la o gradinita de stat cu program normal as dori sa stiu daca optionalele cu plata sunt legale. Exista numeroase discutii pe ... (vezi toată discuția)
De ce nu folosesc corect limba română ,,învățătorii" noștri? ViliViliVili ViliViliVili Buna ziua. Am mai vizitat site-ul. Stiam ca era o rubrica cu explicatii si indicatii de folosire corecta a limbii romane. Vad mai nou subiecte mult dezbatute ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii sau contract de munca? ilie cornel ilie cornel In cadrul unei asociatii de parinti (cu statut juridic) , deci organizatie nonprofit, cum pot plati cadre didactice pentru prestatia in cadrul unui program ... (vezi toată discuția)