avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata cas la concediu prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata cas la concediu prenatal

Va rog sa-mi spuneti( si explicati in calcul )ce se plateste la stat de catre angajator,respectiv de angajat,la suma de 2300 lei,suma ce reprezinta venitul pe o luna al unei persoane aflate in concediu prenatal.Care este procentul angajatorului si care este procentul angajatului la cei 2300 ron, si la ce suma se aplica? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului in cazul sotului avramut loredana avramut loredana Buna ziua, Ma numesc Avramut Loredana si as avea o nelamurire.Am inteles ca din net se calculeaza 85% dar sotul meu este sofer pe tir si de aceea sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul salar in timpul concediului prenatal sammaria sammaria Buna seara,as dori sa stiu cum se calculeaza salarul in timpul concediului prenatal daca ue salarul de baza il am de 1000 de ron cat ar trebui sa primesc,si ce ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza contributiile pentru sanatate si pensie pentru p.f.a. birzaveanu birzaveanu Am accesat masura 141 in domeniul apicultura si am fost nevoit sa ma inregistrez ca p.f.a. Va rog sa-mi spuneti ce obligatii fiscale am, mentionez ca nu sunt ... (vezi toată discuția)