avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate elisa_c

Activitate elisa_c

Eu nu as vrea nimic de la el ma refer la pensie de intretinere a minorului,doar daca ma va. chema el in instanta pt custodie atunci voi cere si eu pensia si domiciliu minorului la parintii mei unde mi-l voi muta si eu odata cu plecarea..e corect sa actionez si eu in instanta doar daca el va face primul pas?
Buna ziua!eu v-am mai scris si va multumesc pentru promtitudine!doar ca lucrurile se inrautetesc si as vrea sa stiu ce am de facut.vreau sa plec cu fetita de acasa are 1 an si 9 luni si pentru ca certurile sunt din ce in ce mai dese si nu mi se pare un mediu bun pt a creste un copil.as vrea sa stiu daca ma ajuta o delcaratie la politie precum ca nu am rapit minorul si ca motivul plecarii este agresiunea verbala...asta in cazaul in care ma va da la parasire de domiciliu.eu am domiciliul la el,copilul este pe numele lui dar nu suntem casatoriti.m-am hotarat sa plec la parintii mei.
Răspuns la discuția Custodie
Va multumesc!O zi buna in continuare!
Discuție Custodie
Buna seara!Am si eu o intrebare:in cazul unui cuplu,necasatoriti,care au un copil minor,trecut pe numele tatalui si mama are acelasi domiciliu cu al tatalui,daca acestia se separa si tatal o da in judecata pe mama pt custodie ,care ar putea obtine custodia avand in vedere ca tatal are datorii la institutiile statului,o rata plus 2 imprumuturi la "banci" gen Provident si laq intretitnere plus ca nu are un venit stabil acesta fiind taximentrist.poate fi un avantaj pentru mama...?
Buna ziua!Peste cateva zile imi va expira buletinul.In buletin este trecuta adresa de la parintii mei iar eu locuiesc la logodnicul meu cu care am si un copil de 1 an.El refuza sa ma ia in spatiu.Mentinoez ca copilul este pe numelel lui si domiciliul il are acasa la el,unde locuim cu totii.Intrebarea este daca eu imi pastrez domiciliul la parintii mei in cazul in care ne vom desparti el va putea lua custodia dovedind ca eu nu am avut buletin la adresa la care am stat?ar putea motiva ca nu as fi locuit cu copilul?
Discuție custodie minor
Buna ziua!avem o fetita de 1 an si o luna.nu suntem casatoriti eu nu am mutatia facuta la adresa unde locuiesc dar fetita este pe numele lui si are adresa lui.in ce conditii imi poate lua fetita in cazul in care relatia va lua sfarsit?avand in vedere ca eu nu am niciun venit in afara de indemnizatia copilului 200 de lei.