numele meu este S. si as dori o informatie cu privire la subiect;imi doresc custodia copiilor;isi doreste si sotul custodia copiilor;a inceput lupta:)nu exista cale de intelegere amiabila intre noi intrucat sotul nu vrea;amenintarea care vine de la el este faptul ca va face tot ce ii sta in putinta sa ma scoata mama denaturata astfel incat sa-mi ia custodia copiilor;din cauza faptului ca a fost agresiv fizic si verbal fata de mine am fost nevoita sa evit sa ma intorc acasa de teama insa copiii au ramas cu el in casa;nu-mi da voie sa-i vad sau sa-i iau sau sa iau in vreun fel legatura cu ei;fetita are 12 ani-a indoctrinat-o cu tot ce-i mai urat si negativ despre mine iar baietelul are 4 ani...inca nu realizeaza ce se intampla;una din agresiuni s-a produs cu martori la locul de munca,a venit salvarea si politia-am facut plangere;am scos certificat medico-legal;plangerea a fost retrasa ulterior pt ca am incercat sa ne intelegem amiabil iar nu s-a putut;a mai fost agresiv acasa si de fata cu copiii-am un al doilea certificat medico-legal;
deci am o plangere la politie si certificatele medico-legale ;am 2 intrebari:1-pot obtine custodia copiilor?(fetita doreste sa ramana cu tatal)2-care sunt criteriile in care o mama poate fi considerata denaturata?
imi doresc sa gasesc un avocat care sa ma reprezinte in acest proces;
multumesc frumos,
o zi buna!
buna ziua!in acest moment beneficiez de stimulent de insertie pana cand copilul va implini varsta de 2 ani.Intre timp imi schimb locul de munca.Voi demisiona pe data de 13 dec.si voi incepe pe data de 17 dec in partea cealalta.As dori sa stiu daca aceasta intrerupere de 2 zile lucratoare(celelalte 2 fiind weekend) imi afecteaza la plata stimulentului.
Voi beneficia in continuare de stimulent?Va trebui sa anunt undeva despre noul loc de munca?
Va multumesc mult!
Postul pt care sunt angajata s-a desfiintat insa in firma mai exista o colega care a ramas pe acelasi post.Imi voi da demisia cu acordul ambelor parti.
As dori sa stiu daca am dreptul la un salariu compensatoriu si la un preaviz de cateva zile.
Stiu ca acum preavizul este de 20 de zile lucratoare dar deja mi-am gasit de lucru si voi incepe mai devreme in partea cealalta.
Intrebarea mea era daca pot cere preaviz doar pentru 2-3 zile si daca am dreptul la un salariu compensatoriu prin lege.Va multumesc mult pt un raspuns!