avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

buna ziua!in acest moment beneficiez de stimulent de insertie pana cand copilul va implini varsta de 2 ani.Intre timp imi schimb locul de munca.Voi demisiona pe data de 13 dec.si voi incepe pe data de 17 dec in partea cealalta.As dori sa stiu daca aceasta intrerupere de 2 zile lucratoare(celelalte 2 fiind weekend) imi afecteaza la plata stimulentului.
Voi beneficia in continuare de stimulent?Va trebui sa anunt undeva despre noul loc de munca?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: carolina10a , utilizator 17:09, 11 Decembrie 2012
1. Veti beneficia in continuare de stimulentul de insertie chiar daca va schimbati locul de munca.

2. - Stimulentul de insertie se plateste pe zile calendaristice.
- Pentru cele 4 zile de intrerupere intre cele doua locuri de munca nu veti primi stimulent de insertie.

3. Trebuie sa anuntati la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala modificarea locului de munca si mai ales acele 4 zile de intrerupere.

4. Daca ati optat initial pentru CCC pana la 2 ani atunci pe cele 4 zile veti primi indemnizatie pentru CCC.
va multumesc foarte mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea tatalui de a sta in concediu de crestere copil olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Am citit legea care prevede obligativitatea tatalui de a sta in concediul de crestere copil timp de o luna si nu am inteles mare lucru. Ce se ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie 92Maria 92Maria Buna seara, ma numesc Maria, am un baietel de 4 luni si 3 saptamani, in prezent primesc alocatiapt crestere a copilului si indemnizatia(600 roni) ca am fost ... (vezi toată discuția)