numele meu este S. si as dori o informatie cu privire la subiect;imi doresc custodia copiilor;isi doreste si sotul custodia copiilor;a inceput lupta:)nu exista cale de intelegere amiabila intre noi intrucat sotul nu vrea;amenintarea care vine de la el este faptul ca va face tot ce ii sta in putinta sa ma scoata mama denaturata astfel incat sa-mi ia custodia copiilor;din cauza faptului ca a fost agresiv fizic si verbal fata de mine am fost nevoita sa evit sa ma intorc acasa de teama insa copiii au ramas cu el in casa;nu-mi da voie sa-i vad sau sa-i iau sau sa iau in vreun fel legatura cu ei;fetita are 12 ani-a indoctrinat-o cu tot ce-i mai urat si negativ despre mine iar baietelul are 4 ani...inca nu realizeaza ce se intampla;una din agresiuni s-a produs cu martori la locul de munca,a venit salvarea si politia-am facut plangere;am scos certificat medico-legal;plangerea a fost retrasa ulterior pt ca am incercat sa ne intelegem amiabil iar nu s-a putut;a mai fost agresiv acasa si de fata cu copiii-am un al doilea certificat medico-legal;
deci am o plangere la politie si certificatele medico-legale ;am 2 intrebari:1-pot obtine custodia copiilor?(fetita doreste sa ramana cu tatal)2-care sunt criteriile in care o mama poate fi considerata denaturata?
imi doresc sa gasesc un avocat care sa ma reprezinte in acest proces;
multumesc frumos,
o zi buna!