avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate ariciuc

Activitate ariciuc

Buna seara. Pot beneficia de indemnizație creștere copil, dacă am lucrat 24 luni consecutiv, însă mi-am dat demisia înainte de a rămâne gravida?
Răspuns la discuția Indemnizație creștere copil
Va multumesc!
Buna ziua. La calculul indemnizației pt creștere copil se iau in considerare și veniturile din pensia alimentara pe care o mama le ia pt un alt copil care îl are in întreținere?
Va multumesc!
Discuție Start-Up nation
Buna ziua
Dacă dețin o firma cu codul CAEN 9602-coafura și alte activități înfrumusețare a-si putea deschide o alta firma cu codul CAEN 9604 -activitate de întreținere corporală, pt a ma putea înscrie in acest program? Noua afacere este un salon de epilare definitiva.
Va multumesc!
Buna ziua, sunt o persoana divortata prin notariat, de comun acord. initial am hotarat sa vindem tot ceea ce este in proprietatea noastra ( o constructie noua, locuibila doar parter imprejmuita de 1400 mp teren, un alt teren extravilan de 130000 mp si 2 masini proprietate personala) si sa ne achitam datoriile( doua credite nevoi personale si doua carduri de cumparaturi folosite pt a cumpara materiale de constructie) ceea ce ramanea urmand a se imparte in mod egal. In acest moment fostul meu sot refuza sa plateasca jumatate din aceste rate lunare pana la vindere, eu locuind in casa cu fiul nostru minor ce mi-a fost incredintat. Specific faptul k sotul meu nu a avut venituri declarate in toti cei sase ani de casatorie, eu avand un servici constant in acesti ani. intrebare mea este : daca a-si incepe procedura de partaj ce sanse a-si avea sau daca exista o posibilitate legala de a-l obliga sa participe la datorii? Multumesc!