avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate adygrig

Activitate adygrig

Răspuns la discuția Zi libera pentru analize
Privat..lucrez intr-un hypermarket.
Răspuns la discuția Zi libera pentru analize
Va multumesc!
Buna ziua!
Am vazut un reportaj pe net conform caruia am avea o zi libera pe an pentru analize.S-a adoptat legea?(era vorba despre o initiativa legislativa).
Multumesc.Ma ajuta foarte mult.
Din pacate nu...sunt foarte stresat pentru ca se apropie examenele si nu am nimic inca.Mi-a dat un tratat de Alexandru Ticlea de citit,dar am citit foarte putin pentru ca nu am avut timp.
Buna ziua!
Sunt anul 4 la drept si mi-am ales ca tema de licenta Concedierea disciplinara si destituirea din functia publica.Lucrez si din pacate nu am reusit sa ajung la cursuri decat o singura data.Daca m-ar putea ajuta cineva cu materiale/idei as fi foarte recunoscator.
Răspuns la discuția Zile lucratoare luna noiembrie
Saptamana viitoare mai mult ca sigur imi va pune liberele pe 25 si 26.Se poate rezolva cu o sesizare la ITM?
Răspuns la discuția Zile lucratoare luna noiembrie
30 noiembrie a picat vineri,iar managerul mi-a pus liberele joi si vineri.Nu ar fi trebuit sa am 3 libere in saptamana respectiva?30 noiembrie oricum era libera si lucrand cu 2 libere in saptamana respectiva teoretic apar cu 22 de zile lucratoare in luna noiembrie.Intrebarea mea e daca e legal sa imi suprapuna liberele pe care ar trebui sa le am in mod normal cu sarbatorile legale.
Buna ziua!
Lucrez intr-un hypermarket si din cauza specificului activitatii nu pot avea liber intotdeauna sambata si duminica.In saptamana cu Sf. Andrei mi-au fost puse liberele de catre manager joi si vineri,vineri fiind oricum zi libera.Nu era normal sa am 3 zile libere in saptamana respectiva?Teoretic ar trebui sa apar cu 22 de zile lucratoare in luna noiembrie iar o zi ar trebui sa imi fie platita ca fiind ore suplimentare,fiind timpul meu liber (desi nu mi s-a cerut acordul).Acum astept fluturasul de salariu sa vad daca apar cele 8 ore lucrate in plus si cum sunt platite.As vrea sa stiu daca am dreptate si sa imi spuneti ce pot face mai departe.Am incercat sa discut problema cu directorul si desi teoretic mi-a dat dreptate nu mi-a oferit nici o solutie.

Imi pare rau ca am postat de mai multe ori,rog moderatorul sa stearga celelalte mesaje.