avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrarea de licenta in domeniul Dreptului muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrarea de licenta in domeniul Dreptului muncii

Buna ziua!
Sunt anul 4 la drept si mi-am ales ca tema de licenta Concedierea disciplinara si destituirea din functia publica.Lucrez si din pacate nu am reusit sa ajung la cursuri decat o singura data.Daca m-ar putea ajuta cineva cu materiale/idei as fi foarte recunoscator.
Cel mai recent răspuns: adygrig , utilizator 10:24, 10 Ianuarie 2013
In primul rand, trebuie sa stabiliti un plan al lucrarii si apoi o bibliografie adecvata ... De asemenea, planul va trebui aprobat de coordonatorul lucrarii, profesorul respectiv

Aveti un plan al lucrarii?
Din pacate nu...sunt foarte stresat pentru ca se apropie examenele si nu am nimic inca.Mi-a dat un tratat de Alexandru Ticlea de citit,dar am citit foarte putin pentru ca nu am avut timp.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2013
adygrig, utilizator
Uitati anumite link-uri din care va puteti inspira pentru lucrarea dvs:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Multumesc.Ma ajuta foarte mult.
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2013
adygrig, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti examenul de licenta ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna ziua, Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare in numeroase randuri dar tinand cont ca si legile s-au schimbat as dori sa stiu de ce carti am nevoie ... (vezi toată discuția)
Dialogul social RamonaBG RamonaBG indicati-mi va rog o bibliografie sau o sursa pentru tema \"dialogul social.sindicatele\" Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Efectele incheieriii contractului individual de munca ContSters103475 ContSters103475 buna seara. sunt studenta in ultimul an si am ca tema de licenta \"Efectele incheierii contractului individual de munca \", insa datorita faptului ca abia ... (vezi toată discuția)