Buna ziua,
Rog pe toti cei care sunt in cunostinta de cauza sa ma ajute cu o informatie.
Pe scurt......
am fost condamnat la 1 an si 4 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani termen de incercare
Sentinta a venit in urma urmatoarelor fapte comise de mine
vatamare corporala ,fuga de la locul accidentului si reparatii aduse autovehicului
Dupa ce sentinta a ramas definitiva am primit de la inspectoratul judetean de politie ca permisul mi-a fost anulat ....vreau sa stiu daca prin adoptarea noului cod am vreo sansa sa-l iau mai devereme ,nu esti stipulat in acea somatie pe ce perioada este anulat .am inteles din diferite surse ca pedeapsa minima scazut de la un an la 6luni .
Va rog luminati-ma
Va Multumesc
Buna ziua,
Sunt urmarit in 3 capete de acuzare :Vatamare corporala din culpa art.184 alin3, parasirea locului accidentului art.89 alin 1si repararea autovehiculului fara incuviintarea politiei art 93 alin2 .
In urma acestor fapte am primit o propunere de arestare pe 29 de zile care a fost respinsa de catre procuror,dupa 1 an si jumatate aproape am ajuns sa ma judec ,la primul termen am cerut amanare deoarece avocatul meu nu a avut bunavointa de a ma inscrie sau a imi face delegatie(nu ma pricep foarte bine )ca si circumstante atenuante :ploua afara ,parbrizul era foarte zgariat si se reflecta lumina foarte aiurea in el,farurile erau nu tocami bune ......si stergatorul din stanga nu functiona ........pana la acest eveniment nu am avut nici o amenda nici la ordine publica si nici la rutiera .....am si o caraterizare buna de la societatea la care lucrez ........am avut si un auto denunt la mine in timpul in care sa depistat vinovatul in acel accident ........am cooperat de la bun inceput in urma expertizelor totul sa corelat cu ce am spus eu in declaratie ........Ce sanse am sa primesc cu executare sau cu suspendare ?Nu consumasem nimic de nici un fel
Va multumesc frumos
Buna seara,
Nici abuz de incredere ?dupa discutiile pe care le-am avut cu el mi-a spus ca are bani ca are firme in alt oras(fusese plecat o perioada din oras)increderea de care el a abuzat era catusi de putin fondata ,nu sunt chiar un tip credul,insa ma tepuit pana la urma
Buna ziua,
Vreau sa mi se explice daca este cineva in masura ia a ma lamuri cu urmatoarea problema ......am imprumutat pe cineva la notar cu suma de.......am inceput executarea silita insa nu are nimic pe numele lui ......ce as putea sa fac .....as putea initia o plangere penala pentru inselaciune .....???