avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract notarial
Discuție deschisă în Executare silită

Contract notarial

Buna ziua,
Vreau sa mi se explice daca este cineva in masura ia a ma lamuri cu urmatoarea problema ......am imprumutat pe cineva la notar cu suma de.......am inceput executarea silita insa nu are nimic pe numele lui ......ce as putea sa fac .....as putea initia o plangere penala pentru inselaciune .....???
Cel mai recent răspuns: And91rey , utilizator 22:36, 20 Decembrie 2012
Trebuia sa va asigurati inainte, sa-i luati o garantie.
Nu-i inselaciune, mai insistati in executare.
Buna seara,
Nici abuz de incredere ?dupa discutiile pe care le-am avut cu el mi-a spus ca are bani ca are firme in alt oras(fusese plecat o perioada din oras)increderea de care el a abuzat era catusi de putin fondata ,nu sunt chiar un tip credul,insa ma tepuit pana la urma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita debitor fara bunuri love_singh love_singh In luna decembrie 2009 am imprumutat un amic cu 4400 lei pentru 30 zile,acesta urmand sa mi-i restitue in luna ianuarie 2010. Chiar el a insistat sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat pe incredere si ...am fost pacalit vio.r vio.r Buna ziua! Am inprumutat o suma mare de bani unei familii, tata si fiu,pe incredre.La momentul respectiv ocupau functii publice in finante bine platite . Dar ... (vezi toată discuția)
Recuperari datorie daniela_b daniela_b Am imprumutat in 7 sept.2011 un amic cu o suma de bani prin act notarial in care scrie citez:\"in cazul in care nu voi restitui suma imprumutata la termenul ... (vezi toată discuția)