Cat timp am la dispozitie?
eu sunt in concediu de maternitate,implinesc 42 de zile in 11 septembrie si as mai avea zile din cele 126.as putea sa-mi iau toata luna septembrie,
Ma poate ajuta cineva?
Sunt somera si am nascut pe 1 august,am 12 luni lucrate anterior impreuna cu somajul,si nu stiu ce trebuie sa fac pentru CCC,
Unde trebuie sa ma adresez la somaj pentru adeverinte,la angajator de unde sa incep ce trebuie facut prima data?
daca nasc pe 1 august duminica si am intrerupere pe luna septembrie anul trecut mai mare de jumatate de luna mai primesc indemnizatie ca eu tot nu pricep
o sa nasc pe 1 august 2010 si in luna septembrie anul trecut am lucrate doar 2 zile (am avut concediu fara plata momentan am aflat)si in luna august pana in data de 18 august , iulie e completa
Pai am in septembrie cfs19 zile la cererea angajatorului,numai doua zile sunt platite.iar in martie din cauza ca nu am reusit sa depun dosarul in treizeci de zile la somaj,din data de 8.03 pana in7.04 nu am nici un venit.
Am si eu o nelamurire.care sunt conditiile pentru ccc?
Ce acte sunt necesare pentru a stabili dreptul la ccc?
eu sunt acum in somaj,am o intrerupere din data de 08.03.2010 si pana in 07.04.2010 perioada in care am depus dosarul pentru somaj.
In luna septembrie 2009 am avut un cfs,de aceea am un venit de numai 65 de lei.
Pentru intreruperea din 08.03.2010-07.04.2010 juristul mi-a spus ca e ok,se accepta o fractiune de luna.
Ma poate lamuri si pe mine cineva?Urmeaza sa nasc la sfarsitul lui iulie,dupa 20,sa fie si asta o fractiune de luna?