avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc

luna in care se naste copilul este considerata fractiune de luna ,chiar daca sa nascut pe 1 august
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:22, 30 Iulie 2010
din cate stiu eu da
Nici daca se naste pe 15.08.2010 nu este fractiune de luna, pentru ca anterior nasterii se ia luna intreaga: 14.08.2010 - 14.07.2010. Doara daca, sa zicem, de la 1 la 10 august ar fi fost zile nelucrate, acesta luna ( 14.07 - 14.08.2010) ar fi fost considerata "fractiune"
Pentru luna in care s-a nascut copilul se ia in calcul venitul realizat in luna anterioara celei in care s-a nascut copilul (art. 19¹ alin. (4) din Norme metodologice de aplicare a OUG 148/2005)
Interventie moderator:
:rtfm:
natysam_11:
1. Este a doua oara cand va atentionez ca nu respectati Regulamentul forumului.
2. Ati deschis alt topic pentru aceeasi problema. De aceea nu intelegeti raspunsurile noastre pentru ca si noi suntem derutati.
3. Intrati pe topicul initial si continuati acolo intrebarile pe aceeasi tema.
4. Voi bloca acest topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate sa imi spuna daca beneficiez de ccc natysam_11 natysam_11 o sa nasc pe 1 august 2010 si in luna septembrie anul trecut am lucrate doar 2 zile (am avut concediu fara plata momentan am aflat)si in luna august pana in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil cezara costina cezara costina avem un salariat a carui sotie a nascut pe 30 august 2008. Salariatul doreste sa intre in concediu crestere copil . Salariatul a avut concediu fara plata: 5 ... (vezi toată discuția)