Dupa primirea hotararii judecatoresti trebuie sa astept acele 15 zile + 2-3 zile pierdute cu Posta Romana si doar dupa aceea se merge din nou la instanta unde se pune stampila cum ca nu au facut recurs partea parata?
In solutia data pe scurt pe portalul instantelor judecatoresti scrie cu drept de recurs in 15 zile de comunicare,aceste zile se calculeaza din data in care primesc hotararea judecatoresca prin posta?(este vorba de un proces civil in Contencios administrativ şi fiscal.Multumesc
Nu ,am crezut ca doar la SRL se pot angaja cu carte de munca , platind toate darile la stat,
Intreprindere familiala - despre acest lucru daca vas ruga frumos sa imi dati mai multe detalii.Multumesc pentru amabilitate
Vreau sa cumpar o dubita pana in 3.5 tone si vreau sa aduc din Germania electrocasnice si mai multe lucru pe care le cumpar cu bani jos de la privat sau persoane fizice .Vreau sa le aduc in tara si sa le vind sau sa le tin pentru mine .Poate timpu sa fac transporturi cu marfa in Europa
Si cu astea ocazie il angajez si pe tata si ii merge vechime pe cartea de munca.Multumesc
Vreau sa deschid o firma de transport care sa cuprinda 2 angajati (tatal meu si mama mea) si eu sa fiu administrator ,Srl este cea mai buna varianta?Cum trebuie sa procedez,am nevoie de un avocat? .
Vreau sa deschid o firma de transport care sa cuprinda 2 angajati (tatal meu si mama mea) si eu sa fiu administrator ,Srl este cea mai buna varianta?Cum trebuie sa procedez,am nevoie de un avocat? .