avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drept la recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Drept la recurs

In solutia data pe scurt pe portalul instantelor judecatoresti scrie cu drept de recurs in 15 zile de comunicare,aceste zile se calculeaza din data in care primesc hotararea judecatoresca prin posta?(este vorba de un proces civil in Contencios administrativ şi fiscal.Multumesc
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 11:45, 26 Martie 2014
daca este un proces in care se judeca fondul in Contencios, se calculeaza de la data cand primiti hotararea
Dupa primirea hotararii judecatoresti trebuie sa astept acele 15 zile + 2-3 zile pierdute cu Posta Romana si doar dupa aceea se merge din nou la instanta unde se pune stampila cum ca nu au facut recurs partea parata?
Trebuie sa verificati mai intai data cand i-a fost comunicata hotararea si partii adverse si apoi sa va faceti calculele respective.
mai lasati sa treaca vreo saptamana si puteti face acea cerere de legalizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este ºi de când curge termenul de recurs? tentea tentea am castigat un proces cu serviciul de inmatriculari. sentinta a fost data in 23 04 2013 inca nu am primit prin posta acasa nimic legat de proces. am aflat ... (vezi toată discuția)
"cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare." cyan cyan daca hotararea nu se comunica din diverse cauze (de ex. nu ajunge prin posta), cum se calculeaza termenul de recurs? data pronuntarii, data obtinerii de la ... (vezi toată discuția)
Predare permis in urma pierderii procesului bogdan.plesa bogdan.plesa buna ziua ! v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea problema : am contestat un proces verbal prin care mi-a fost retinut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)