avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate speed80

Activitate speed80

Buna ziua, intampin o probleba legata de programul de vizita, daca ma puteti ajuta cu o sugestie sau ce pasi sa urmez in ceea ce priveste nerespectarea programului de vizita. Copilul a fost dus la bunici pe perioada vacantei de vara fara sa fiu de acord. Stabilit fiind ca o luna copilul sa locuiasca cu mine (de abia asteptam sa vina vacanta). Mama copilului m-a anuntat ca pleaca la bunici "oricum". Am convingerea ca bunicii maternali cat si mama copilului fac totul sa o indeparteze de mine.
Cu multumiri!
Răspuns la discuția Pierderea custodiei
Multumesc frumos pentru raspuns, doamna Avocat.
Răspuns la discuția Pierderea custodiei
Va foarte multumesc domnule Avocat.
Buna ziua, va rog imi puteti spune cand/din ce motive se poate pierde custodia comuna? Parintele care are in grija copilul imi tot spune ca oricand poate cere sa nu mai fie cust. comuna, fara sa-i fi dat motive.
cu multumiri
Buna seara! In aceeasi situatie ma aflu si eu.Mama copilului si nu numai ii tot spune "povesti" despre mine.Dureros pt mine sa vad cum copilul meu, atasat si de mine se indeparteaza incet de tata.
Buna ziua!

Divort cu copil, 2 credite de nevoi personale sot/sotie. Doreste sa plece din tara, imi lasa creditul sa-l achit in schimbul casei. Adica nu ma lasa pe drumuri daca ajungem la partaj, asta pt ca eu nu am putere sa-i achit jumatate din valoarea casei. cum pot sa inclin balanta in favoarea mea. mai am o problema, vrea sa ia si copilul iar eu nu sunt de acord pt ca este atasat si de mine.
cu multumiri
Răspuns la discuția drept de vizitare
Pentru tata, tata care isi iubeste copilul. dar care a vazut o schimbare de comportament fata de el influentat de mama si bunica si in prezenta mea si nu numai.
Răspuns la discuția drept de vizitare
buna ziua!
dar in cazul in care sa presupunem ca un copil este influentat de de mama si bunica sa nu-si vada tatal de care este atasat,prin diferite metode.
cu multumiri