avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj notar sau tribunal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj notar sau tribunal

Buna ziua!

Divort cu copil, 2 credite de nevoi personale sot/sotie. Doreste sa plece din tara, imi lasa creditul sa-l achit in schimbul casei. Adica nu ma lasa pe drumuri daca ajungem la partaj, asta pt ca eu nu am putere sa-i achit jumatate din valoarea casei. cum pot sa inclin balanta in favoarea mea. mai am o problema, vrea sa ia si copilul iar eu nu sunt de acord pt ca este atasat si de mine.
cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 21:40, 17 Februarie 2013
Daca va intelegeti mergeti la notar.
Daca nu va intelegeti obligatoriu ajungeti la instanta.
Indiferent de calea aleasa, recomandat ar fi sa fiti bine informata inainte si sa faceti, totusi, pe cat posibil, un partaj amiabil.
Mai mult nu prea am date sa va raspund.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj cosminilie cosminilie suntem de 22 de ani impreunaavem un copil de 21 ani, in toti acesti ani sotia [inca]a muncit adunat vreo 2 ani , eu muncesc din 91 in aceasta casnicie,iar de ... (vezi toată discuția)
Cum se pot imparti bunurile luate cu credite?ratele?nu exista intelegere! nipang nipang Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie:sunt in divort, locuim inca impreuna, cu mare greutate, dar as deschide actiune pt partaj,spre final sau ... (vezi toată discuția)
Partaj casa prin programul prima casa ramira36 ramira36 divortam si avem o casa achizionata prin programul prima casa precum si un credit de consum pentru renovarea acestei case si achitionarea de bunuri necesare ... (vezi toată discuția)