avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate roznovatstefan

Activitate roznovatstefan

Sint actionar 50%, intr-o firma de vreo 3 ani, de vreun an nu mai stiu nimic ce sa intimplat , celalalt actionar e plecat din tara eu nu stiu unde e contabilitatea firmei dar ceea ce as vrea e doar sa ies din acest actionariat fara nici o pretentie . Cam care ar fi pasii de urmat ?
Deci s-a terminat procesul am castigat iar aici am adus in vedere OUG 80/2013 b) când s-a plătit mai mult decât cuantumul legal; si mi s-a acceptat cererea mi se va restitui 950 inapoi, asadar cand nu sunteti 100 la 100 sigur pe ce spuneti numai da-ti sfaturi degeaba .
Cererea de punere pe rol trebuie sa o formulez impeuna cu taxa judiciar sau mai intai formulez cererea primesc acasa cat trebuie sa platesc si apoi platesc taxa judiciara.
Intrebare un proces care se suspenda -( Solutia pe scurt: În temeiul disp. art. 244 alin. 1 pct. 1 V.C. proc. Civ, dispune suspendarea judecătii cauzei până la solutionarea definitivă a dosarului xxxx) , daca dosarul xxxx s-a solutionat , ce urmeaza ? se judeca mai departe , trebuie facut vreo cerere speciala ?
Răspuns la discuția Contestatie executare silita .
Deci in luna 11/2022 am primit instintare de poprire in dosarul x am facut contestatie de executare care este in judecare ieri am primit o somatie imobiliara tot pentru dosarul x , eu acum ce ar trebui sa fac sa fac alta contestatie executare pentru dosarul x mentionez ca deja este una care are termen maine sau ce ar trebui sa fac ?
intr-un dosar de executare am fost instiintat in luna 11/2022 ca mi se pune poprire pe salariu , am facut contestatie si procesul e in curs avand ca termen maine cred ca si ultimul termen , dar ieri am primit tot pentru a

- completați mesajul într-o postare nouă, vă rog, nu se înțelege ce vreți -
Pai sa platit mai mult decat legal.Si in plus contestația la executate e in curs.
Pentru o suspendare provizorie mi sa cerut o taxa de timbru de 1000 ron si cautiune, din motiv ca vream sa nu aman procesul de suspendare nu am contestat taxa judiciara de timbru tinand cont ca pentru o suspendare taxa ar fi de doar 50 ron , dar suspendarea mea fos respinsa cum pot sa recuperez taxa judiciara ?
Pot cu un certificat de grefa sa ridic recipisele , ideea ca data trecuta motivarea a durat 4 luni siacum as vrea sa incerc sa fac certificat de grefa pina se face motivarea sa pot scoate recipisele .
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune restituirea cauţiunii în sumă de 9043 lei, consemnată la CEC Bank cu recipisa nr. 206691032/1 din 08.12.2022 şi a cauţiunii în sumă de 2.912 lei, consemnată la CEC Bank cu recipisa nr. 206699991/1 din 14.12.2020, către contestatorul Roznovăţ Ştefan - Doru. Definitivă. Pronunţată astăzi, 13.12.2022, soluţia urmând a fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 120/2022 13.12.2022

13.12.2022
Ora estimata: 8:30
Complet: C6A
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune restituirea cauţiunii în sumă de 9043 lei, consemnată la CEC Bank cu recipisa nr. 206691032/1 din 08.12.2022 şi a cauţiunii în sumă de 2.912 lei, consemnată la CEC Bank cu recipisa nr. 206699991/1 din 14.12.2020, către contestatorul Roznovăţ Ştefan - Doru. Definitivă. Pronunţată astăzi, 13.12.2022, soluţia urmând a fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 120/2022 13.12.2022

dar nu sa motivat pot doar cu acest lucru sa ridic cautiunile?