avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita .
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita .

intr-un dosar de executare am fost instiintat in luna 11/2022 ca mi se pune poprire pe salariu , am facut contestatie si procesul e in curs avand ca termen maine cred ca si ultimul termen , dar ieri am primit tot pentru a

- completați mesajul într-o postare nouă, vă rog, nu se înțelege ce vreți -
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: roznovatstefan , utilizator 08:55, 23 Martie 2023
Deci in luna 11/2022 am primit instintare de poprire in dosarul x am facut contestatie de executare care este in judecare ieri am primit o somatie imobiliara tot pentru dosarul x , eu acum ce ar trebui sa fac sa fac alta contestatie executare pentru dosarul x mentionez ca deja este una care are termen maine sau ce ar trebui sa fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Am un dosar din 2004 Puiu77 Puiu77 Am un dosar din 2004 un card cred și am primit an 2016 o somație de plata cu poprire pe salariu fără sa mi se argumenteze de unde vine poprirea (vezi toată discuția)
Am nevoie de îndrumarea unui avocat: o firmă de recuperare creanțe îmi cere să plătesc un credit pe care nu l-am făcut tomaiulianmarius tomaiulianmarius am primit acasa o instintare de la o firma de colectare ca trebuie sa platesc 150 milioane lei vechi pentru un contract de finantare catre altex eu nu am avut ... (vezi toată discuția)