avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare un poces care se suspenda - Solutia pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare un poces care se suspenda - Solutia pe scurt: În temeiul ...

Intrebare un proces care se suspenda -( Solutia pe scurt: În temeiul disp. art. 244 alin. 1 pct. 1 V.C. proc. Civ, dispune suspendarea judecătii cauzei până la solutionarea definitivă a dosarului xxxx) , daca dosarul xxxx s-a solutionat , ce urmeaza ? se judeca mai departe , trebuie facut vreo cerere speciala ?
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
roznovatstefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: roznovatstefan , utilizator 05:23, 25 Mai 2023
Bună ziua,

După soluționarea definitivă a dosarului ce a determinat suspendarea procesului, trebuie să formulați cerere de repunere pe rol a cauzei.
Cererea de punere pe rol trebuie sa o formulez impeuna cu taxa judiciar sau mai intai formulez cererea primesc acasa cat trebuie sa platesc si apoi platesc taxa judiciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut in acest caz? madalina08 madalina08 Contestand ordonanta primului-procuror dintr-un dosar penal retinundu-se 18.1 am fost dat in judecata pentru pretentii civile, in alt proces civil, cerand ... (vezi toată discuția)
Ds. civil suspendat - repunere pe rol sau nu ? .... termen ? .... se va pierde ? oanaportar oanaportar - 2 procese civile au fost suspendate intrucat s-a deschis un Dosar penal - 1 proces a fost suspendat - în temeiul art.244 alin(1) ,pct.2 Cod procedură ... (vezi toată discuția)
Suspendare somati de plata manuelle manuelle Am pe rol un proces privind procedura somatiei de plata. Mi s-a suspendat actiunea in baza art. 242 cod .proc. civ, pe motiv ca nu am cerut in scris judecarea ... (vezi toată discuția)