avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate niki81

Activitate niki81

stiti cumva daca ,,distinsul '' guvern a luat vreo decizie legat de casele nationalizate Mai exact legat de retocedari
am mers din nou la CAS pe data de 8 ianuare si am intrebat ce sa intaMPLAT cu banii mei si au spus ca nu au putut vira banii in contul firmei pentru ca aceasta firma nu a depus pe langa concedii si tot ce tine de CAS si neimportantul certificat fiscal drept pentru care nu au putut vira banii CAS imi spune ca nu poate face nimic nici amenda nici nimic IMI SPUNE SA IL ACTIONEZ IN INSTANTA el are bani mai multi de cat mine si poate platii un avocat mai bun de cat mine CE SANSE CREDETI CA ASI AVEA ?CE MA SFATUITI?
Răspuns la discuția proces cedo case nationalizate
in imobilul meu isi are sediul o gradinita pot pretinde chirie pana na solutionarea acestei situatii?daca da va rog sa imi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac mentionez factul ca este vorba de acel imobil pentru care am primit raspuns favorabil la CEDO dar sunt nr 116 pe lista de retocedari
Răspuns la discuția CREDIT IPOTECAR
multumesc pentru raspuns dar imi puteti da cateva exemple ?ce fel de acte asi putea sa fac mai bune decat testamentul?
Discuție CREDIT IPOTECAR
BUNA ZIUA SI LA MULTI ANI imi pare nespus de rau dar se pare ca situatiile incalcite nu ne da pace ni de sarbatori Avem o situatie asa ;O stimata doanma profesoara de franceza pe care o stiu inca din scoala generala se afla intr o situatie la limita saraciei din cauza unei lectii de viata Incercand acum aproape 5 ani sa i mai prelungeasca sotului bonlav de cancer viata cu inca 11 luni a vandut tot ce au agonisit toata viata plus un credit ipotecar la o banca care a profitat de disperarea dansei pentru ca avea programare de operatie la budapesta si ii trebuiau banii in 3 zile i au dat banii dar in ce moneda au vrut adica in franci elvetieni moneda care a crescut de mai bine de 3 ori avand o pensie de 700 ron cum poate plati rata lunara?a intrat in inposibilitate de plata a primit perioada de gratie 1an si din februarie incep din nou ratele adica 1500 de lei pe luna Am ajutat o cu restantele adica 4000de lei si drept recunostinta a tinut sa imi faca testament pe imobil neavand nici o ruda dar mai are de plata inca 7ani Acum vine intrebarea ,avand varsta de 62 de ani si o sanatate cam subreda ce se va intampla daca moare?Dar daca eu o ajut cu ratele cat este inca in viata si se suceste cu testamentul?Exista un act definitiv si irevocabil pe care pot sa il fac?
am fost la casa de sanatate si mai ca nu ne au dat afara spunand ca ei nu discuta decat cu angajatorul si ca noi trebuie sa mergem la itm unde am fost de trei ori si nu sa rezolvat nimic Angajatorul fiind o persoana influenta am dedus ca este posibil ca itm sa fie o cauza pierduta CE PARERE AVETI DE TRIBUNALUL MUNCII?AS AVEA VREO SANSA?VA MULTUMIM FRUMOS
sotia mea nu a primit aceste drepturi din partea firmei la care a lucrat ca si contabila desi au trecut aproape 2 ani de la nastere .Mentionez ca am facut 3 sesizari la itm degeaba.Ce solutii imi puteti da?multumim frumos
am primit raspuns pozitiv sunt al 116 pe listade retocedari ce inseamna asta ca timp?multumesc