avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces cedo case nationalizate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces cedo case nationalizate

am primit raspuns pozitiv sunt al 116 pe listade retocedari ce inseamna asta ca timp?multumesc
Cel mai recent răspuns: niki81 , utilizator 12:40, 12 Ianuarie 2013
Poate dura ani de zile , foarte p[utine persoane au obtinut despagubiri si s-a dovedit ca au fost corupti functionari din institutiile abilitate , asa ca aveti rabdare.Puteti intenta procese de urgentare in instanta.
in imobilul meu isi are sediul o gradinita pot pretinde chirie pana na solutionarea acestei situatii?daca da va rog sa imi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac mentionez factul ca este vorba de acel imobil pentru care am primit raspuns favorabil la CEDO dar sunt nr 116 pe lista de retocedari
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
niki81, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere inchidere de dosar dacă nu am facut eu apel ? negut negut Am facut proces contra CNCI pentru obligarea acesteia de a calcula de urgenta despagubirile pentru un imobil demolat in 1985.La fond s-a hortarât ca CNCI sa ... (vezi toată discuția)
Restaurant zgomotos- cedo- incompetenta in romania veronik veronik In conditiile in care am vecin un restaurant care isi urla manelele in fiecare weekend ( a se intelege vineri, sambata si duminica) si uneori si in timpul ... (vezi toată discuția)
Legea 10 - dosar respins SuzanaS SuzanaS Buna ziua, Am primit decizia de respingere a dosarului de revendicare a unui apartament nationalizat (legea 10/2001). Motivul respingerii este ca nu au fost ... (vezi toată discuția)