BUNA ZIUA SI LA MULTI ANI imi pare nespus de rau dar se pare ca situatiile incalcite nu ne da pace ni de sarbatori Avem o situatie asa ;O stimata doanma profesoara de franceza pe care o stiu inca din scoala generala se afla intr o situatie la limita saraciei din cauza unei lectii de viata Incercand acum aproape 5 ani sa i mai prelungeasca sotului bonlav de cancer viata cu inca 11 luni a vandut tot ce au agonisit toata viata plus un credit ipotecar la o banca care a profitat de disperarea dansei pentru ca avea programare de operatie la budapesta si ii trebuiau banii in 3 zile i au dat banii dar in ce moneda au vrut adica in franci elvetieni moneda care a crescut de mai bine de 3 ori avand o pensie de 700 ron cum poate plati rata lunara?a intrat in inposibilitate de plata a primit perioada de gratie 1an si din februarie incep din nou ratele adica 1500 de lei pe luna Am ajutat o cu restantele adica 4000de lei si drept recunostinta a tinut sa imi faca testament pe imobil neavand nici o ruda dar mai are de plata inca 7ani Acum vine intrebarea ,avand varsta de 62 de ani si o sanatate cam subreda ce se va intampla daca moare?Dar daca eu o ajut cu ratele cat este inca in viata si se suceste cu testamentul?Exista un act definitiv si irevocabil pe care pot sa il fac?
Cel care a intocmit testamentul are dreptul sa il revoce si este riscul dumneavoastra in aceasta situatie. Incercati, daca se poate si accepta doamna profesoara, o alta forma translativa a dreptului de proprietate asupra imobilului.
O forma translativa a dreptului de proprietate inseamna instrainare (contract de vanzare-cumparare sau donatie), ceea ce nu se poate realiza fara acordul bancii.
Executare silita
costica55
Buna ziua,
Fica mea are un credit in franci elvetieni la Bankpost,nu a mai platit ratele de aproximativ 4 ani,nu are bunuri,este plecata de 7 ani in afara ... (vezi toată discuția)