avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate cristianvasilache

Activitate cristianvasilache

Buna dimineata,
Doresc sa stiu daca e legal ca un credit care este deja executat, prin urmare s-a facut poprire pe venit, poate fi cesionat catre o firma de recuperare. Va multumesc!
Discuție Drept de vizita
Buna ziua. Am o nelamurire: sunt divortat, am o fetita, pe care am dreptul sa o tin la mine 10 zile pe luna. Acum cateva luni fosta sotie s-a mutat in alt judet si de atunci tot avem divergente, in sensul ca ma obliga sa merg sa iau fata si sa o duc la domiciliul ei actual. Ce as putea face, legal, in privinta asta? Va multumesc!
Discuție Drept de vizita
Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: daca fosta sotie s-a mutat cu domiciliul din oras, iar eu am dreptul sa iau copilul 10 zile pe luna, are obligatia de a-mi aduce copilul? Sau trebuie sa ma duc eu sa-l iau in perioada in care trebuie sa fie la mine? Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Divort, partaj, custodie copil
De unde pot obtine ordonanta presedintiala de care ati mentionat mai sus ?
Răspuns la discuția Divort, partaj, custodie copil
multumesc
Răspuns la discuția Divort, partaj, custodie copil
mai am o intrebare: am dreptul de a-mi vedea fetita pana la pronuntarea divortului, in cazul in care eu sau mama ei plecam de la domiciliul conjugal?
Răspuns la discuția Divort, partaj, custodie copil
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua! Sunt un barbat de 33 de ani, casatorit din 2009, am o fetita de 1 an si 10 luni. Vreau sa divortez de sotia mea, cu care nu ma mai inteleg de mult timp. As vrea sa stiu in ce conditii pot divorta, ce sanse am sa mi se acorde mie custodia copilului si in ce conditii se va face partaj, daca va fi nevoie de unul. Mentionez ca sotia mea este la a doua casatorie, are un baiat din acea casatorie, si ca actiunea de divort a fost pornita de fostul sot.