avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept de vizita

Buna ziua. Am o nelamurire: sunt divortat, am o fetita, pe care am dreptul sa o tin la mine 10 zile pe luna. Acum cateva luni fosta sotie s-a mutat in alt judet si de atunci tot avem divergente, in sensul ca ma obliga sa merg sa iau fata si sa o duc la domiciliul ei actual. Ce as putea face, legal, in privinta asta? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:06, 16 Septembrie 2014
Buna ziua,
Puteti sa va duceti sa va luati copilul si sa-l duceti inapoi.
Puteti sa ajungeti la un compromis pe cale amiabila sa luati dumneavoastra copilul si sa-l ia doamna la intoarcere.
legal daca ajungeti sa va intelegeti, veti fi nevoit sa apelati la instanta.
Poate va descurca un mediator , sa ajungeti la un acord.. dvs sa luati copilul la inceputul perioadei de vizita si mamica s-o ia inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita cristianvasilache cristianvasilache Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: daca fosta sotie s-a mutat cu domiciliul din oras, iar eu am dreptul sa iau copilul 10 zile pe luna, are ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie copil Mihai-Nora Mihai-Nora Buna seara, am si eu o problema care ma macina enorm si nu stiu cum sa proceddez. Sunt un tata care am o fetita de 2 luni. Problema e urmatoarea, eu nu ma ... (vezi toată discuția)