avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept de vizita

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: daca fosta sotie s-a mutat cu domiciliul din oras, iar eu am dreptul sa iau copilul 10 zile pe luna, are obligatia de a-mi aduce copilul? Sau trebuie sa ma duc eu sa-l iau in perioada in care trebuie sa fie la mine? Va multumesc anticipat
cel mai bne si cel mai cavalereste este sa mergeti dvs sa il luati... mai mult de atat, e interesul dvs nu al ei, sa va luati copilul si apoi sa il aduceti inapoi la mamica
Cum bine ati intitulat intrebarea Dvs, aveti dreptul la vizita , vizita care se face la domiciliul copilului adica al mamei.
Cum scrie in hotarare trebuie procedat dar puteti sldiscuta ca sa va intelegeti.

Este psibil sa fie necesar un nou proces daca nu va intelegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita cristianvasilache cristianvasilache Buna ziua. Am o nelamurire: sunt divortat, am o fetita, pe care am dreptul sa o tin la mine 10 zile pe luna. Acum cateva luni fosta sotie s-a mutat in alt ... (vezi toată discuția)
Tatăl nu respectă (nu vine deloc) programul de vizită Contnou2021 Contnou2021 Ce facem cu tatăl care refuza sa vină la domiciliul mamei pentru a lua copilul,astfel ca nu îl ia multiple weekenduri la rand. Solicită sa îl ducem noi la ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca - vacanta minorului la parintele nerezident matrix77 matrix77 buna am si eu o intrebare,poate este cineva care ma poate lamuri.de curand am avut un proces cu fosta sotie pentru schimbarea programului si locului de ... (vezi toată discuția)