avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate Subcinschi

Activitate Subcinschi

Răspuns la discuția Rate neachitate
Buna ziua, Dupa cum am scris in mesajele vechi despre o intrerupere de contract cu Vodafone inainte de termenul cand expira Sunt data la o firma de recuperare de aprox 10 ani. primesc tot timpul mesaje si ma suna de 2-3 ori pe zi de 2 ori pe saptamana. MI-ati raspuns la un mesaj ca nu trebuie sa le raspund pentru ca nu au cum sa-mi faca excutate silita. Suma care o cer este de 535 lei . de vreo 2 ani nu le-am raspuns la telefon nici la mesaje.prin care ma ameninta ca ma executa silit.
Zilele trecute am primit o scrisoare de la firma respectiva prin care imi spune ca ma executa silit ....imi spune de art 734 cod civil art (1) 1,2,3 art (2) si art (3) si art 684 codul civil citez " actele de executare silita se efectueaza intre orele 06 - 20 . Imi da termen pana pe data de 18.08 . 2017 daca nu achit suma ma executa .Ce sa fac? Multumesc!
Răspuns la discuția Rate neachitate
Buna seara. Dupa o contestatie la executare cu firma k , din anul 2015 , dupa multe termene, astazi s-a hotarat":Tip solutie: Admitere apel
Solutia pe scurt: Admite apelul. Modifică în tot încheierea civilă nr...........pronunţată de Judecătoria ....., în sensul că: Admite în parte contestaţia la executare formulată de Subsemnata în contadictoriu cu intimata S........ SARL. Anulează formele de executare emise în dosarul de executare nr...... al BEJ ///////. Respinge cererea de anulare a încheierii nr........ pronunţată de Judecătoria ......., ca nefondată. Dispune restituirea către contestatoare a sumei de 500 lei reprezentând taxa judiciară de timbru achitată conform chitanţei seria .....nr.0.... şi a sumei de 250 lei reprezentând taxa judiciară de timbru achitată conform chitanţei seria .......nr.......... Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 02.06.2016. "
Intrebarea mea este : ce ar mai putea urma? Multumesc!
Răspuns la discuția Rate neachitate
Buna seara.
Cum ar trebuie sa procedez in cazul in care, am de recuperat taxa auto dupa noile reglementari si trebuie sa-mi deschid cont la banca pentru a primi banii esalonat..... fara a fi opriti de executor sau firma de recuperare? Multumesc .
Răspuns la discuția Rate neachitate
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca dupa ce ai primit adresa de executare de la executor ....am intocmit o intelegere de plata .....si dupa aceea la cateva luni am discutata prin posta electronica faptul ca nu puteam achita rata la data stabilita ..si dupa aceea nu am putut achita ......am fost trasferata la ....firma de recuperare . Discutiile prin posta electronica intrerupe perioada de prescriptie ? Cand intervine perimarea ? care este diferenta intre prescriptie si perimare in cazul unui credit neachitata.....in momenrul de fata mi s-a respins contestatia la executare. Multumesc.
Multumesc. o zi buna.
Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-mi fac angajarea pe propria firma Intreprindere Individuala si cati angajati pot avea. Multumesc.
Pot cere fluturasii de salarii chiar daca sunt cu 0 lei? Multumesc.
Stiu ca angajatorul are obligatia de a inregistra CIM in revisal.....si de a achita catre stat ...etc....nu pot cere bani pentru ca nu am lucrat din "vina" lor ...nu am predat.....dar cum poti angaja un om 3 luni , inceteaza contractul ....cum il treci in stat de plata.....3 luni nelucrate .....
La perioada nedeterminata scrie 3 luni ...de la data ...pana la data ...pe perioada suspendarii titularului de post.
Buna ziua,
Am avut un contract de munca pe periada determinata ( 3 luni) ca formator la o firma care organizeaza cursuri cu fonduri europene....cu 120 de ore /luna, s-a anuntat cursul s-au facut demersurile necesare dar nu s-a format grupa de 28 cursanti necesar pentru a incepe cursul. Contractul a incetat.....grupa de cursanti aproape s-a format ....cer copii de la acte ...etc. Intrebarea mea este ....in cele 3 luni am avut activitate....nici bani nu am luat...:) dar ei ca firma angajatoare cum m-au inregistrat in revisal....plus achitarea datoriilor catre stat aferente contractului ( vechime, somaj , cas) . Multumesc.
MULTUMESC!
Inca o intrebare ...va rog....
1. Cum inregistram bacsisul in registrul de incasari-plati la Intreprindere individuala ( nu este platitoare de TVA) , daca va fi cazul...:)