Buna ziua,
Am avut un contract de munca pe periada determinata ( 3 luni) ca formator la o firma care organizeaza cursuri cu fonduri europene....cu 120 de ore /luna, s-a anuntat cursul s-au facut demersurile necesare dar nu s-a format grupa de 28 cursanti necesar pentru a incepe cursul. Contractul a incetat.....grupa de cursanti aproape s-a format ....cer copii de la acte ...etc. Intrebarea mea este ....in cele 3 luni am avut activitate....nici bani nu am luat...:) dar ei ca firma angajatoare cum m-au inregistrat in revisal....plus achitarea datoriilor catre stat aferente contractului ( vechime, somaj , cas) . Multumesc.
Anterior inceperii activitatii angajatorul are obligatia de a inregistra c.i.m.
Nepalata salariului nu are nicio legatura cu inregistrarea unui c.i.m. in revisal si poate face obiectul unei :
- sesizari catre ITM/Inspectia Muncii
- actiuni in intanta in termen de maxim 3 ani de la data de cand trebuia achitat salariul
- proceduri de mediere.
Stiu ca angajatorul are obligatia de a inregistra CIM in revisal.....si de a achita catre stat ...etc....nu pot cere bani pentru ca nu am lucrat din "vina" lor ...nu am predat.....dar cum poti angaja un om 3 luni , inceteaza contractul ....cum il treci in stat de plata.....3 luni nelucrate .....
La perioada nedeterminata scrie 3 luni ...de la data ...pana la data ...pe perioada suspendarii titularului de post.