Pe noi ne trimite acasa, ne plateste si ne cheama cand avem de lucru. Apoi trebuie sa stam ore suplimentare. Pe aceste ore suplim. nu luam bani fiindca sunt opriti pentru ce ne-a dat cand am stat acasa.
Daca un patron nu are ce sa dea de lucru la angajati pe o perioada de 1-2 saptamani sau o luna, ce se intampla? Cum suntem pontati si cum suntem platiti daca nu mai avem nici concediu de odihna?
Patronii care nu dau concediu de odihna dar i-l platesc, cum trec in pontaj zilele lucrate peste concediu? Cum ar trebui noi sa fim platiti in astfel de situatie?
Cum pot scapa de o multime de caini vagabonzi de la mine pe strada(stau la curte). Mai am un vecin care are un caine ciobanesc si-i da drumul pe stada. Unde pot face reclamatii?
Si cu concediul de odihna de anul trecut pe care nu l-am luat , ce se intampla? De ce nu-mi completeaza zilele libere cu concediu si sa-mi plateasca orele suplimentare.Iar la noi sporul e de 35% negociat cu sindicatul.
Din anul 2012 mi-au ma-i ramas 16 zile concediu de odihna si 55 de ore suplimantare.Am stat acasa pentru sarbatorile de iarna 2012-2013, 7 zile.Mi-au spus de la birou ca zilele libere vor fi acoperite din orele suplimentare.Zilele de concediu le plateste in februarie fara sa stam acasa.E corect ce fac ei, eu astfel pierzand sporul pentru suplimentare?